× Acasă Produse Despre noi Echipa noastră Misiunea noastră Contact

Succesul are forță și stabilitate atât cât este de mare efortul, persistența și curajul depus. Persistența pornește de la credință puternică, dar dacă obiectivul nu este clar și concret, puterea se disipează și obiectivul nu mai există.


Când am fondat Cards Print în 2008, eram conștienți că avem de-a face cu o mare provocare. Cu toate acestea, am avut un obiectiv clar - să creăm o echipă puternică și de succes de oameni care oferă soluții de ajutor clienților noștri să își îmbunătățească afacerile.

Am început prin prezentarea posibilităților oferite de cardurile din plastic și panglici în jurul gâturilor. Prin cooperarea reciprocă cu clienții, am ascultat nevoile acestora și am creat împreună soluții noi care ne-au extins activitatea. Astăzi, compania noastră oferă diverse soluții de identificare și securitate. Pe lângă cărțile și panglicele care rămân principalul nostru produs, oferim și diverse accesorii ID, acreditări, stick-uri USB, brățări VIP, suporturi media RFID, cititoare și imprimante de carduri PVC. În plus, am creat soluții software unice care se referă la orele de lucru, precum și la evenimente organizate, săli de joacă și sisteme de nutriție pentru angajați.

 

În compania noastră s-a evidențiat grupul Cards Print Security, care a pus în prim plan soluții inovatoare la nivel înalt de securitate. Aceste soluții includ cilindrii mecanici, control acces mecatronic, dulapuri electronice speciale cu cheie și cititoare de documente.


Clienții noștri sunt în mare parte companii care au observat pierderea constantă a clienților, dar și companii care fac afaceri bune și doresc să aibă un brand puternic și încredere deplină a clienților lor. Cu toate acestea, principalii noștri clienți sunt companii care nu doresc ca angajații lor să piardă prea mult timp și bani căutând unde, cum și de la cine să cumpere un produs. Am dorit să oferim clienților soluții complete, oferind toate produsele și serviciile necesare într-un singur loc. Am acoperit întregul proces de realizare a comenzii - de la design și pregătire pentru imprimare, până la producție și livrare promptă, cu o asistență tehnică de 24 de ore, 7 zile pe săptămână.

 

10 ani de experiență și comunicare onestă cu clienții ne-a ajutat să confirmăm ceea ce am stabilit ca elemente cheie ale activității noastre ca o direcție bună pentru activitatea noastră. Produse de înaltă calitate, livrare rapidă și precisă, îngrijire pentru clienți prin asistență tehnică disponibilă constant, o echipă dedicată și profesională care asigură serviciile de calitate care stau la baza activității noastre.

Prin cooperarea cu numeroși clienți, ne îndreptăm spre atingerea obiectivelor stabilite, dar definim și unele noi. Acest lucru ne încurajează să continuăm străduindu-ne să justificăm încrederea clienților noștri care apelează la noi devenind o companie recunoscută pentru stabilitatea, angajamentul și soluțiile bune oferite clienților noștri.