× Acasă Produse Despre noi Echipa noastră Misiunea noastră Contact
Cărți de vizită

De ce cărțile de vizită din plastic:

  • te distinge de ceilalți
  • face impresie izbitoare
  • este rezistentă la deteriorare

You can download card specification here cp_spec

Probabil că știți acel sentiment atunci când întâlniți pe cineva și din toată conversația vă amintiți doar numele dvs. După un timp, veți dori să restabiliți comunicarea cu acea persoană, dar vă este jenă să recunoașteți că ați uitat numele ei. Este și mai incomod atunci când vreți să dezvoltați o colaborare de afaceri cu cineva și apoi să realizați că nu-și mai amintesc cine sunteți.

Cartea de vizită este  cea mai potrivită soluție.

Ce faceți mai întâi când primiți o carte de vizită standard de la o persoană pe care ați întâlnit-o la o întâlnire de afaceri, un seminar sau o conferință? Presupunem că o așezați în locul în care păstrați și celălalte cărți de vizită. Ce credeți că fac oamenii cu cartea de vizită standard după ce v-ați cunoscut cu ei? Probabil la fel!

Nu credeți că ar fi convenabil într-o astfel de situație să fiți altfel pentru a ieși în evidență?

O carte de vizită eficace este o bună introducere în conversație.

O carte de vizită din plastic, bine concepută și calitativ realizată, este soluția care oferă persoanei cu care faceți cunoștință o impresie izbitoare despre dvs. și compania dvs. Este instrumentul care atrage atenția și duce discuția în direcția dorită de dvs.

Cât pot fi de inspirate cărțile de vizită din plastic, ne va arăta o altă posibilitate a lor. Ele pot fi confecționate dintr-un tip special de material transparent, ceea ce le face deosebite. Acest lucru vă oferă și mai mult impuls pentru creativitate. Cu anumite detalii și cu un design adecvat, cartea de vizită transparentă vă va scoate cu adevărat în evidență. În funcție de tipul de laminare (luciu sau laminare mată), pe cardurile transparente se pot obține două efecte diferite:

• laminare mată - efect frosted: suprafața cardului are aspectul de sticlă sablată

• laminare luciu - efect clar: cardul are o transparență mai mare și un luciu mai mare

Comandă acum