× Acasă Produse Despre noi Echipa noastră Misiunea noastră Contact
Carduri cadou

De ce este bine să oferiți carduri cadou:

  • Flexibilitate, oferă o mulțime de opțiuni pentru deținătorul cardului
  • asigură clienți satisfăcuți, care vin înapoi la dvs.
  • mărește vânzările

Cardurile de aderare reprezintă un start pentru deschiderea unui anumit program de utilizare a cardurilor pentru clienții dvs. Pe lângă faptul că conțin informațiile personale necesare ale utilizatorilor, acestea vă oferă și informații care vă pot ajuta în strategia dvs. de marketing. Veți putea informa clienții dvs.la momentul potrivit despre promoții, beneficii sau despre produsele noi pe care le-ați pregătit pentru ei.

 

Sticker-ele cu coduri de bare sunt concepute ca o soluție care facilitează procesul de accesare unui anumit program. Utilizarea sticker-elor care sunt transferate pe cardurile de aderare, reduc posibilitatea înlocuirii sau pierderii cardurilor care trebuie înmânate utilizatorului. Economisiți timpul angajaților dvs., nu vor mai trebui să caute și să compară codurile de bare cu o grămadă de carduri sau carduri de aderare pentru a se asigura că va ajunge cardul potrivit la utilizator.

Pentru a completa întreaga soluție, am inclus  holdere pentru carduri în oferta noastră. Cu un design și branding unic, acești holderi pot urmări și demonstra imaginea companiei dvs. și transmit clienților în mod corect valorile ei.

You can download card specification here cp_spec

Cât de des ați identificat printre potențiali cumpărători  care intră în magazinul dvs. persoane care caută cadoul potrivit pentru cineva;  examinează, întreabă despre produs și, în ciuda tuturor eforturilor vânzătorilor, părăsesc magazinul fără să cumpere nimic?

Clienții dvs. nu vor avea această problemă atunci când le oferiți cardul cadou din plastic. Pe el se găsește o anumită sumă de bani cu care deținătorul cardului poate cumpăra orice dorește.

Un astfel de cadou oferă o mare flexibilitate, deoarece deținătorul cardului cadou alege ce i se potrivește și momentul când va folosi cardul. Cardul este emis de dvs. și poate fi utilizat doar în obiectele dvs., ceea ce vă garantează clienți siguri.

Comandă acum