× Acasă Produse Despre noi Echipa noastră Misiunea noastră Contact
Carduri de fidelitate

3 motive pentru a introduce cardurile de loialitate din plastic:

  • încurajează vânzările
  • consolidează imaginea și relația de afaceri
  • Cliențiilor le place să cumpere de la companiile care arată că le pasă de ei.

Cardurile de aderare reprezintă un start pentru deschiderea unui anumit program de utilizare a cardurilor pentru clienții dvs. Pe lângă faptul că conțin informațiile personale necesare ale utilizatorilor, acestea vă oferă și informații care vă pot ajuta în strategia dvs. de marketing. Veți putea informa clienții dvs.la momentul potrivit despre promoții, beneficii sau despre produsele noi pe care le-ați pregătit pentru ei.

 

Sticker-ele cu coduri de bare sunt concepute ca o soluție care facilitează procesul de accesare unui anumit program. Utilizarea sticker-elor care sunt transferate pe cardurile de aderare, reduc posibilitatea înlocuirii sau pierderii cardurilor care trebuie înmânate utilizatorului. Economisiți timpul angajaților dvs., nu vor mai trebui să caute și să compară codurile de bare cu o grămadă de carduri sau carduri de aderare pentru a se asigura că va ajunge cardul potrivit la utilizator.

Pentru a completa întreaga soluție, am inclus  holdere pentru carduri în oferta noastră. Cu un design și branding unic, acești holderi pot urmări și demonstra imaginea companiei dvs. și transmit clienților în mod corect valorile ei.

You can download card specification here cp_spec

Secretul unui comerț de succes constă în buna cunoaștere a clienților și a obiceiurilor lor de cumpărare, dar și în modul în care răspundeți încrederii lor.

 

În ce mod răsplătiți în prezent clienții dvs. permanenți , îi separați de cei care vizitează ocazional magazinul?

 

Când un client are îndoieli de a cumpăra ceva din magazinul dvs., oferiți-i cardul de fidelitate, răsplăteșteți-i încrederea și încurajați-l să cumpere din nou din magazinul dvs.


Dezvoltați beneficii pentru deținătorii de carduri fidelitate. Colectarea punctelor cu fiecare achiziție care aduc anumite beneficii, precum și diverse reduceri, transformă potențialii cumpărători în clienți mulțumiți care se întorc mereu la dvs. A cumpăra în obiectul dvs. nu va mai crea sentimentul că au cheltuit prea mulți bani, ci că fapta lor este un pas spre recompensă.

Comandă acum