× Acasă Produse Despre noi Echipa noastră Misiunea noastră Contact
AVANTAJELE CARDURILOR – CHEIE PENTRU HOTELURI
  • Înlesnesc controlul accesului
  • Grăbesc procesul de cazare
  • Micșorează posibilitatea întrebuințării greșite a cheilor
  • Simplifică folosirea de către oaspeți a diferitelor programe din hotel
  • Mereu la îndemână – sunt ușor de accesat pentru oaspeți.

Cardurile pentru hoteluri sunt adesea primele obiecte branduite pe care oaspeții le observă și le ating când ajung într-un hotel. Ele contribuie la șederea plăcută a oaspeților dvs. și le oferă acces simplu în cameră și la diferite beneficii, precum programul SPA, plajă, cazino sau cluburi din cadrul hotelului etc.

Pe lângă faptul că îmbunătățesc experiența înainte de cazare și la plecarea oaspeților, cardul–cheie pentru hoteluri oferă controlul ușor și sigur al accesului. Chiar dacă un card se pierde sau se fură, le puteți dezactiva imediat și puteți emite un nou card–cheie.  Astfel stopați orice rea intenție privind întrebuințarea și orice neplăcere, evitând, totodată, costurile suplimentarepentru schimbarea yalelor și execuția altor chei.

Aceste carduri sunt practice, se pot păstra în portofel sau ca breloc și pot fi la îndemâna oaspeților în orice clipă.

Cardurile din plastic se pot folosi și în alte scopuri: ca parte a programului de loialitate,  pentru rezervarea prosoapelor sau pentru acces la garaj și parking etc. Toate aceste carduri, cu un design adecvat, devin și reclamă pentru brandul dvs. Din momentul sosirii și pe parcursul întregii șederi, cardurile de plastic ale hotelului se află mereu la oaspete, contribuind ca brand-ul dvs. să fie vizibil și memorabil,  ca parte integrantă a șederii lor în vacanță sau în cadrul unei reușite călătorii de business.   

Comandă acum