× Acasă Produse Despre noi Echipa noastră Misiunea noastră Contact

Fiind o companie care, mai presus de toate, ține cont de părerea clienților și caută soluții pentru nevoile acestora, ne-am propus să perfecționăm unul dintre cele mai importante instrumente pentru optimizarea activității industriei retail-ului și nu numai.

Întrucât știm că economisirea timpului și a celorlalte resurse reprezintă o chestiune importantă în reușita unui business, ne-am străduit să punem la un loc toate cele necesare pentru o mai bună și mai eficientă funcționare a programelor de fidelitate și de cadouri

Grație softului pentru programele de fidelitate și de cadouri se amplifică siguranța și eficacitatea cardurilor de plastic prin  atașarea de carduri de acces, stikere cu coduri de bare, suporturi și ambalaje pentru carduri, precum și stative (display-uri) pentru carduri. Scopul acestor accesorii este, mai înainte de toate,  acela de a facilita procesul de livrare a cardurilor, evidențierea lor și branding-ul. Acest mod de atașare a tuturor elementelor oferă clienților perspectiva de a lucra cu o  companie dinamică și creativă, care se îngrijește de ei și la care își vor dori să revină.