× Acasă Produse Despre noi Echipa noastră Misiunea noastră Contact
Carduri dintr-o bucată pentru marcarea bagajului

De ce să oferiți clienților carduri dintr-o bucată pentru marcarea bagajelor:

  • rezistent la deteriorarea transportului
  • valoare mare utilizabilă
  • promovează brandul și compania dvs.

Cât este de importantă marcarea genților de călătorie se poate vedea prin faptul că, pe unele aeroporturi, bagajele nu pot trece mai departe de ghișeul de check-in dacă nu sunt introduse pe ele informațiile  despre proprietarul valizelor. Totuși, nu orice etichetă este și o etichetă bună. Marcajele din hârtie și autocolantele se deteriorează repede și foarte ușor.

Cardurile din plastic dintr-o bucată pentru marcarea bagajului sunt rezistente la deteriorarea transportului și de aceea au devenit parte integrantă a echipamentului de călătorie. Pe lângă faptul că sunt extrem de durabile și practice sau cu un design uimitor ele pot fi foarte atractive și interesante. Pe o parte au spațiu pentru informațiile personale ale proprietarului, în timp ce pe cealaltă parte se poate pune designul care vi se potrivește.

Dacă imprimați logo-ul companiei dvs. pe carduri, acestea devin cadoul care va atrage clienții și colaboratorii dvs. datorită valorii ridicate de întrebuințare.

 


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/urkecp/webapps/cardsprintro/product2.php on line 377

Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/urkecp/webapps/cardsprintro/product2.php on line 400
Comandă acum