× Acasă Produse Despre noi Echipa noastră Misiunea noastră Contact
Carduri de marcare a bagajului din două părți

De ce să alegi carduri de marcare a bagajului:

  • Datele nu sunt imediat vizibile, dar sunt ușor accesibile pentru verificare
  • Un spațiu mai mare pentru design
  • un material promoțional destul de practic

O soluție bună nu este orice soluție, ci una multiplă, practică și funcțională.

Din aceste articole fac parte și cardurile din platic pentru bagaj, o opțiune practică pentru a vă petrece călătoria fără stres. Fabricate din materiale de calitate, aceste carduri sunt rezistente la rupere în timpul transportului și sunt concepute pentru a fi vizibile foarte ușor. Va conta foarte mult atunci când sunteți grăbit și vreți să găsiți bagajul rapid printre alte bagaje.

Dacă nu doriți ca informațiile dvs. personale să fie ușor vizibile, cardurile din două părți pot fi cele care vi se potrivesc. Datele sunt amplasate în interiorul a două carduri conectate cu un inel. Informațiile stocate în acest mod nu sunt observabile imediat, dar sunt ușor accesibile pentru verificare prin simpla mutare a uneia dintre carduri.


Secțiunile exterioare ale cardurilor oferă mai mult spațiu pentru creativitatea dvs. Cu diferite efecte și tipuri de personalizare, puteți sublinia designul cardului, precum și logo-ul sau sloganul companiei dvs.,astfel vă  puteți exprima creativitatea în cel mai corect mod.

Atunci când combinați eficiența acestor carduri cu detaliile promoționale, veți obține un card care va atrage atenția și cliențiilor dvs. Atunci când oferiți carduri din plastic alcătuite din două piese cliențiilor dvs. aceștia vor rămâne cu impresia că sunteți o companie dinamică, inovativă și de încredere, care are grijă de partenerii săi.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/urkecp/webapps/cardsprintro/product2.php on line 377

Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/urkecp/webapps/cardsprintro/product2.php on line 400
Comandă acum