× Acasă Produse Despre noi Echipa noastră Misiunea noastră Contact
Panglici care se poartă în jurul gâtului

De ce panglici de gât:

  • utilizare practică
  • identificare clară
  • Material publicitar bun

Omul modern caută informații clare și ușor accesibile. Oriunde circulă un număr mare de oameni, este necesar să se distingă în mod clar cine are o anumita funcție, la cine ne putem adresa fără să ne rătăcim, să întrebăm și să ne pierdem timpul.

Panglici de gât par a fi o soluție excelentă, deoarece la prima vedere vă veți deosebi pe ceilalți. De aceea, multe companii  au recunoscut în ele un instrument excelent care poate contribui la o mai bună organizare și afaceri mai bune. Angajații pot atașa carduri de identitate de aceste benzi din jurul gâtului. Acest lucru face identificarea mai ușoară, reduce timpul de intrare și ieșire a angajaților, iar clienții vor ști întotdeauna cui să se adreseze. Pe de altă parte, pentru organizatorii de mari evenimente, concerte, evenimente sportive sau conferințe, cureaua cu guler împreună cu acreditările sunt cu adevărat elemente indispensabile, deoarece culoarea, logo-ul sau marca distinctivă ale  evenimentului organizat, sunt tipărite pe bandă  și servesc ca instrument ID.

 

Latura practică a panglicilor de gât este cunoscută aproape tuturor. Acestea sunt utilizate cel mai des ca suportri pentru cardurile ID, acreditații, carduri de trecere,  iar cu accesorii speciale, la ele pot fi atașate și cheile, telefonul mobil, memoria USB, lanternele.

Potențialul panglicilor pentru gât nu se epuizează aici.


Suprafața lungă și plană a curelelor lasă mult spațiu pentru branding,  ce deschide posibilități suplimentare pentru creativitatea dvs. Imprimarea unui logo sau a unui slogan pe panglică va transforma benzile într-un material promoțional excelent, precum și un cadou eficient care va încânta clienții sau angajații dvs. din cauza valorii sale ridicate de întrebuințare.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/urkecp/webapps/cardsprintro/product2.php on line 377

Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/urkecp/webapps/cardsprintro/product2.php on line 400
Comandă acum