× Acasă Produse Despre noi Echipa noastră Misiunea noastră Contact
Panglici decorative

De ce panglici decorative:

  • promovează brandul sau compania dvs.
  • vă scot în evidență față de concurență.
  • încurajează loialitatea clienților

Detaliile pot influența imaginea de ansamblu și chiar pot schimba fluxul de lucruri. Uneori este doar pentru a completa întreaga impresie - suficient pentru ca decizia să meargă în direcția dorită, iar cumpărătorul se va decide să cumpere un anumit produs, iar companiile încep afaceri cu alte companii.

Panglici decorative pot fi unul dintre detaliile care vor conecta în continuare clienții cu compania dvs. Acestea pot transmite unicitatea brandului dvs. și vă pot evidenția în fața concurenței.

Aceste benzi sunt realizate din satin fin și combină luciul elegant al materialului cu rezistența ridicată a culorilor. Pe ele puteți imprima logo-ul sau mesajul prin care doriți să-i motivați pe clienți, mărind și în continuare încrederea în compania dvs..

 

Utilizarea de panglici decorative cuprinde o gamă largă de activități, de la evenimente sportive (panglici pentru medalii), ambalarea produselor handmade (prăjituri, săpunuri handmade, aranjamente florale), nunți (brățări pentru invitați), până la campanii promoționale (pentru cadouri promoționale). Totuși, și-au găsit utilizarea principală în  magazine, brutării, patiserii. Împreunp cu cardurile cadou sau cardurile de fidelitate, panglici decorative vor completa în modul cel mai frumos programul cadou pe care îl puteți oferi în magazinele dvs.

Indiferent dacă decorează cadoul corporativ sau sunt parte integrantă a unui ambalaj exclusiv al produselor, cu logo-ul companiei dvs. tipărit sau marcat, aceste panglici devin un finisaj eficient care îmbunătățește și în continuare impresia despre dumneavoastră.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/urkecp/webapps/cardsprintro/product2.php on line 377

Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/urkecp/webapps/cardsprintro/product2.php on line 400
Comandă acum