× Acasă Produse Despre noi Echipa noastră Misiunea noastră Contact
Brelocuri

De ce să oferiți clienților brelocuri:

  • transmite valoarea mărcii tale
  • valoare utilizabilă ridicată a cadourilor
  • campanie de promovare continuă

Colaborarea cu clienții va fi mai strânsă și mai productivă dacă le arătăm cât de importanți sunt. În primul rând,  le demonstrăm acest lucru prin activitatea noastră profesională și de calitate, dar și prin atenție la detalii, construind astfel un parteneriat de încredere. Cadourile promoționale care transmit valoarea mărcii noastre pot fi de asemenea utile în acest sens.


Pandantivele reflectorizante sunt un cadou promoțional deosebit, cu o mare valoare utilitară. Fie că sunt agățate de cheile apartamentului, cheile firmei sau mașinii, acestea sunt folosite zilnic de aproape toată lumea. Cu logo-ul companiei tipărit, aceste pandantive vor reaminti în permanență clienții de afacerea dvs., făcând campania dvs. promoțională să fie mereu actuală.

Aceste pandantive pot avea diferite lungimi, depinde de utilizarea lor.

La capetele lor pot fi montate și anumite accesorii (deschizătoare de sticle, cârlige carabiner) care completează partea practică a acestui cadou.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/urkecp/webapps/cardsprintro/product2.php on line 377

Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/urkecp/webapps/cardsprintro/product2.php on line 400
Comandă acum